Arrow_Forward Terug naar overzicht

HilverdaFlorist wint meerdere prijzen tijdens de novelty awards Proflora 2019

Zes prachtige producten van HilverdaFlorist zijn in de prijzen gevallen tijdens de novelty awards Proflora 2019: Dianthus Raffine Elea, Alstroemeria Noa, Limonium Pearl Wings, Standaard Gerbera Mandala, Micro Gerbera Piccolini® Assisi en de Standaard Gerbera Atlanta.

Gerbera: Plek 1, 2 en 3

Tijdens de novelty awards claimden we het hele podium met onze Gerbera’s. De award winners zijn de Standaard Gerbera Mandala, Micro Gerbera Piccolini® Assisi en de Standaard Gerbera Atlanta. De jury was erg gecharmeerd van de Standaard Gerbera Mandala vanwege haar roze witte bi-colour en lange stevige stelen. De andere winnaar was de Micro Gerbera Piccolini® Assisi. De Piccolini® staat bekend als klein schattig en kleurrijk. Piccolini® zijn geweldig voor gekleurde accenten in bloemstukken, corsages en bruidsboeketten. De 3de prijs is voor de Standaard Gerbera Atlanta. Deze gerbera valt op vanwege zijn sterke oranje kleur gecombineerd met groene hart.

Dianthus 2de plaats: Dianthus Raffine Elea

Deze Raffine variëteit is charmant vanwege de unieke manier van bloeien. De Raffine bestaat uit verschillende elegant golvende bloemen die Elea een zeer verfijnde uitstraling geven. Dit maakt deze variëteit perfect voor het creëren van een romantische sfeer in elk boeket of mono in een huiskamer.

Alstroemeria Florinca 2de plaats: Noa

Noa is de beste variëteit in de Florinca-serie. Onderscheidend door zijn stevige stelen met veel kleine bloemen en een lang vaasleven. Noa is een opvallende verschijning, rijk aan bloemen en heeft een lang vaasleven. Noa perfect voor bruiloften en andere speciale momenten.

Limonium Statice 3de plaats : Pearl Wings

Limonium Pearl Wings won de derde plaats in de categorie Limonium Statice. Limonium Pearl Wings is de perfecte finishing touch voor een prachtig veldboeket. Naast het lange vaasleven zijn de bloemen levendig en hebben een zeer frisse uitstraling en zijn erg geliefd bij bloemisten.