Arrow_Forward Terug naar overzicht

Exclusieve Masterclass tijdens Flower Expo Moscow

HilverdaFlorist organiseert tijdens de Flower Expo Moscow, op woensdag 11 September van 12.30 – 13.30 uur, een speciale MasterClass voor bloemisten. Bloemsierkunstenaars Alex Segura en Peter van der Sluis laten tijdens deze masterclass zien, hoe bloemisten bloemstukken kunnen maken met de diversiteit aan producten uit het HilverdaFlorist assortiment. 

De Masterclass is een samenwerking tussen HilverdaFlorist en Floreal FLower School Moskou. De gecombineerde kennis van de veredelaar, Vakbloemisten en de Floreal Flower School zorgt voor een unieke Master Class. Bloemprofessionals worden tijdens deze masterclass geïnspireerd creatieve bloemstukken te ontwikkelen, speciaal voor de Russische markt. De bloemarrangementen zullen bestaan uit o.a. Alstroemeria’s, Anjers, Gerbera’s, Limonium en andere unieke soorten. De Master Class wordt gehouden in het Engels en Russisch. Volg HilverdaFlorist op social media voor exclusieve video’s en foto’s van de creaties.

De Floral Masters

Alex SeguraAlex Segura (Spanje)
Alex Segura heeft bloemen en design als passie. Hij heeft ruim twee decennia gewerkt in de bloemsierkunst en ruim 10 jaar les sgegeven in het vakgebied. Daarnaast gaf hij cursussen en seminars in Spanje, Portugal, Frankrijk, Italië en Costa Rica en gaf demonstraties in Spanje, Zwitserland, Duitsland, Portugal, Frankrijk, Nederland en Costa Rica. Tijdens zijn loopbaan heeft hij meegedaan aan vele nationale en international  wedstrijden.
Peter van der Sluis
Peter van der Sluis (Nederland)
Peter van der Sluis vond zijn liefde voor de bloemen tijdens zijn jeugd. Hij werd Nederlands jeugdkampioen bloemschikken, waarna hij ook Nederlands en Europees kampioen bloemkunde werd. Een van de hoogtepunten uit zijn carrière is zijn deelname aan het Bloemenontwerp van de Koninklijke Bruiloft van de Nederlandse Koning Willem Alexander & Koningin Maxima. Peter reist de wereld over om bloemendemonstraties en presentaties te geven. Hij combineert zijn passie voor bloemen met het inrichten van diverse internationale tentoonstellingen en evenementen.

 

 

HilverdaFlorist
HilverdaFlorist is al meer dan 100 jaar de specialist in de veredeling en vermeerdering van o.a. Gerbera, Alstroemeria, Anjer en Limonium snijbloemen. HilverdaFlorist exporteert zaden en jonge planten naar meer dan 100 landen wereldwijd en streeft ernaar elk jaar nieuwe rassen te creëren en de huidige rassen te verbeteren.

Meer informatie of foto’s in hoge resolutie? Neem contact op met:
Marketing Snijbloemen
Lisanne Fabriek
E: l.fabriek@hilverdaflorist.com
M: +31 (0)6 2971 28 68