Arrow_Forward Terug naar overzicht

Directie Florist Holland & HilverdaKooij proosten op oplevering (nieuwbouw)grond

Inmiddels worden de eerste stappen gezet om onze ambities voor groei en innovatie te realiseren. Afgelopen week is 4,5 hectare grond aan de Achterweg, aansluitend op het terrein van Florist Holland, succesvol opgeleverd.

Na de zomer start de verbouwing en nieuwbouw van de kassen en bedrijfshallen waaronder de uitbreiding van het kantoor, de kantine, expeditiehal, productie en veredeling. Daarnaast staat de nieuwbouw van een R&D laboratorium en een meerlagenteeltsysteem in de planning voor realisatie. Een intensief project waarbij de focus ligt op investering in automatisering en duurzame, innovatieve teelt- en veredelingstechnieken.

De aankomende periode zullen bovenstaande activiteiten onder begeleiding van de gezamenlijke directie gefaseerd worden uitgevoerd.