Arrow_Forward Terug naar overzicht

Onze highlights van de succesvolle Flower Trials 2019

Van 11 t/m 14 juni vonden de jaarlijkse Flower Trials plaats. Voor het eerst sinds de aankondiging van de fusie tussen Florist en HilverdaKooij, hebben beide bedrijven het totale assortiment aan Pot- en Beddingplanten op 1 locatie gepresenteerd. Én met succes. Een record aantal bezoekers voor beide bedrijven, nieuwe relaties, samenwerkingen en een mooie kick-off van de samensmelting van het nieuwe Sales- en Marketingteam.

De bezoekers van de Flower Trials konden er niet omheen. Al bij de entrée van de show werd de plantliefhebber verrast met een gigantische presentatie van het Pot- en Beddingplanten assortiment. In de showkas stonden royale arrangementen gepresenteerd van het totale snijbloemen assortiment in o.a. Anjers, Alstroemeria’s, Gerbera’s, Limonium en Scabiosa. In het concept van deze show heeft het Marketing team gewerkt naar een presentatie, waarin alle doelgroepen worden aangesproken. Van grote sfeer arrangementen tot bloeiproeftafels, retaildisplays en pluktuinen.

Wij presenteren u graag de highlights voor aankomend seizoen:

Nieuwe Garvinea® tuingerbera

Dit jaar brengen wij u twee nieuwe Garvinea variëteiten. Een intense semi dubbele roze en een witte variëteit met zwart hart. Beide soorten zijn de perfecte aanvulling voor uw teeltprogramma en de handel. Kom langs op onze locatie om deze twee nieuwe Garvinea’s te zien!

De Garvinea Tuingerbera is de enige echte gerbera die in de volle grond geplaats kan worden. De Garvinea’s bloeien van het vroege voorjaar tot aan de eerste vorst. De tuingerbera creëert een echte kleurrijke bloemenzee. Bijen & vlinders zijn dol op de grote bloemen. De Garvinea is een robuuste plant die resistent is tegen ziekte en plagen en past binnen een duurzaam teeltprogramma.

Nieuwe Patio Gerbera Pinnacles®

Florist Holland - Patio Gerbera PinnaclesPatio Gerbera Pinnacles® is de verbluffende nieuwe variëteit in de populaire Patio-serie. Opvallend zijn de vurig rode semi dubbele bloemen. De XL-plant met grote indrukwekkende bloemen creëert direct een WOW-effect bij de voordeur, op de patio, het terras of de veranda. Patio Gerbera Pinnacles® toont zijn enorme rode bloemen van het late voorjaar tot het vroege najaar. BONUS: pluk de bloemen voor een mooi boeket binnenshuis.

Flori Line – voor elk seizoen

Florist Holland -Flori Line for every seasonFlori Line is een uniforme Potgerbera uit zaad en beschikbaar in verschillende potmaten. Daarmee is deze potgerbera perfect geschikt voor elke gelegenheid. Dit zijn de meest intense effen kleuren en levendige tweekleurige op de markt. Dit jaar introduceren we de speciale seizoensmixen. Deze mixen zijn samengesteld met onze beste variëteiten en gebaseerd op de kleuren van het seizoen. Kies de mix van het seizoen en sluit gemakkelijk aan bij de vraag tijdens de feestdagen en seizoen geïnspireerde displays. Deze veelzijdige gerbera potplant bieden veel mogelijkheden te zijn met Gerbera’s het hele jaar door. Het is nu nog makkelijker om klanten te inspireren met feestelijke kleuren.