Arrow_Forward Terug naar overzicht

11 – 14 juni FlowerTrials @ HilverdaKooij

Van 11 – 14 juni vindt de jaarlijkse Flower Trials plaats. Het jaarlijkse pot- en perkplanten evenement waar Florist Holland haar gehele assortiment aan pot-, tuin-, en patio Gerbera’s presenteert. Dit jaar zijn de Trials voor ons zeer bijzonder en blikken wij vooruit op het toekomstig assortiment van Florist Holland en HilverdaKooij. Dit doen we voor het eerst gezamenlijk op de locatie van HilverdaKooij aan de Mijnsherenweg 15 in De Kwakel.

Praktische informatie:

Wanneer: 11-14 juni
Waar: Mijnsherenweg 15, De Kwakel (locatie HilverdaKooij)
Openingstijden: di t/m do 8:00-18:00 uur & vrij 8:00 – 16:00 uur

Registreer uw komst


De volgende highlights mag u niet missen:

Nieuwe Garvinea® tuingerbera

Dit jaar brengen wij u twee nieuwe Garvinea variëteiten. Een intense semi dubbele roze en een witte variëteit met zwart hart. Beide soorten zijn de perfecte aanvulling voor uw teeltprogramma en de handel. Kom langs op onze locatie om deze twee nieuwe Garvinea’s te zien!
De Garvinea Tuingerbera is de enige echte gerbera die in de volle grond geplaats kan worden. De Garvinea’s bloeien van het vroege voorjaar tot aan de eerste vorst. De tuingerbera creëert een echte kleurrijke bloemenzee. Bijen & vlinders zijn dol op de grote bloemen. De Garvinea is een robuuste plant die resistent is tegen ziekte en plagen en past binnen een duurzaam teeltprogramma.

Nieuwe Patio Gerbera Pinnacles®

Florist Holland - Patio Gerbera PinnaclesPatio Gerbera Pinnacles® is de verbluffende nieuwe variëteit in de populaire Patio-serie. Opvallend zijn de vurig rode semi dubbele bloemen. De XL-plant met grote indrukwekkende bloemen creëert direct een WOW-effect bij de voordeur, op de patio, het terras of de veranda. Patio Gerbera Pinnacles® toont zijn enorme rode bloemen van het late voorjaar tot het vroege najaar. BONUS: pluk de bloemen voor een mooi boeket binnenshuis.

Flori Line – voor elk seizoen

Florist Holland -Flori Line for every seasonFlori Line is een uniforme potgerbera uit zaad en beschikbaar in verschillende potmaten. Daarmee is deze potgerbera perfect geschikt voor elke gelegenheid. Dit zijn de meest intense effen kleuren en levendige tweekleurige op de markt. Dit jaar introduceren we de speciale seizoensmixen. Deze mixen zijn samengesteld met onze beste variëteiten en gebaseerd op de kleuren van het seizoen. Kies de mix van het seizoen en sluit gemakkelijk aan bij de vraag tijdens de feestdagen en seizoen geïnspireerde displays. Deze veelzijdige gerbera potplant bieden veel mogelijkheden te zijn met Gerbera’s het hele jaar door. Het is nu nog makkelijker om klanten te inspireren met feestelijke kleuren.​