Arrow_Forward Terug naar overzicht

Florist Holland vernoemd een speciale Gerbera naar Maryna Kinakh

Afgelopen 16 April is de Flower Expo in Oekraïne van start gegaan. Aan de Flower Expo, dé tuinbouwbeurs in Oekraïne, nemen veel toonaangevende nationale en internationale bedrijven deel.

De beurs is de perfecte gelegenheid om aandacht te vragen voor een nieuwe Gerbera varieteit Lady Mara®, vernoemd naar Maryna Kinakh. Kinakh is een bekende Oekraïense journaliste en aanjager van diverse sociale projecten. Daarnaast is ze een belangrijke ambassadeur voor de tuinbouwsector in Oekraïne. De ceremonie werd direct na de officiële opening gepresenteerd.

Als veredelaar in Gerbera’s is Florist Holland altijd lokaal actief om de juiste rassen te ontwikkelen die voldoen aan de behoeften en eisen van de markt. Met Lady Mara® heeft Florist Holland het perfecte ras gevonden voor Oekraïne, met dezelfde sterke eigenschappen als Maryna Kinakh en in de lijn van de visie van Florist Holland. Lady Mara® is een expressieve bloem met een levendige felroze kleur en een opvallend, contrasterend groen hart. Deze Gerbera verdient het om in het middelpunt van de belangstelling te staan met haar prachtige uitstraling.

Lady Mara® is te zien op stand E2 van Florist Holland op Flower Expo Oekraïne, tot en met 18 april!

Voor meer informatie en hi res beeldmateriaal.
Neem contact op met ons Marketing team.