Arrow_Forward Terug naar overzicht

Florist inspireert bloemisten tijdens Meet-up de Vakbloemist

Afgelopen zondag vond een nieuwe Bloemisten Meet-up plaats, geïnitieerd door de Vakbloemist, waar Florist Holland onderdeel van uit maakte. Meer dan 50 vakbloemisten bezochten deze inspiratiemiddag die plaatsvond op de kwekerij van Gerbera United. De reeks Meet-up evenementen hebben als doel de bloemist in nauwer contact te brengen met kwekers en veredelaars.

Interactief
Florist heeft de deelnemers persoonlijk kennis laten maken met standaard Gerbera’s, Mini Gerbera’s, Piccolini® Micro Gerbera’s en verschillende specialties. Bloem designers Pascal de Laat en Thijs Harmens verzorgden inspiratievolle demonstraties met de diverse producten. Daarnaast konden bloemisten een bijzonder kijkje nemen in het veredelingsproces, door een presentatie over de verschillende fases van Gerbera’s voorafgaand aan de introductie van een commercieel ras op de markt.

“Het is bijzonder waardevol voor Florist om feedback te ontvangen van bloemisten. Dat maakt onze focus op veredeling nog marktgerichter”, aldus Lisanne Fabriek, Marketing Manager Florist Holland.

Samenwerking Florist Holland en de Vakbloemist
Sinds dit jaar is Florist Holland partner van de Vakbloemist. Zo zoeken we actief de interactie op met 4.000 bloemisten die aangesloten zijn bij het platform dat naast evenementen online de samenwerking zoekt met 50.000 vakprofessionals.