Arrow_Forward Terug naar overzicht

Florist Holland ontvangt 2 Novelty awards voor Standaard Gerbera’s Glossy® en Jetset®

Florist Holland is de trotse winnaar van de Novelty of the year award met Standaard Gerbera’s Glossy® en Jetset®, uitgereikt op de Flower Expo in Moskou. De Flowers Expo organisatie kent twee belangrijke onderscheidingen; het beste kwaliteitsproduct en de noviteit van het jaar. De selectiecommissie bestaat uit een vakjury en een publieksjury.

Wat maakt deze Gerbera’s zo bijzonder?
Jetset® is een van de standaard Gerbera-introducties voor het komende seizoen. Een perzikkleurige Gerbera met een zwart fluwelen bloemhart. Deze semi-dubbele Gerbera heeft een extra grote bloem. De houdbaarheid van Jetset® is superieur. En als laatste, maar zeker niet als minste, deze Gerbera is een echte blikvanger in gemixte boeketten en dozen.

Glossy® is een roze gekleurde standaard Gerbera met een helder groen bloemhart. Glossy® heeft een semi-dubbele bloem, met sterke bloembladen en stevige bloemstelen. Dit maakt het de perfecte Gerbera om te distribueren in verschillende verpakkingsoplossingen.

Een geweldige prestatie en waardering voor onze veredelingsactiviteiten in Gerbera, maar ook een geweldige promotie voor Gerbera’s in Rusland!

Je bent uitgenodigd om ze zelf te komen bekijken
Wilt u Glossy® en Jetset® in volle bloei zien? Kom langs en bezoek onze showkas in Nederland. Naast Glossy® en Jetset® staat ons volledige commerciële assortiment in bloei. Dit overweldigende schouwspel van kleuren is een must-see voor elke professional in snijbloemen. Onze deuren staan ​​altijd open, maar tijdens onze Huisshow van 5-9 november 2018 zijn de presentaties extra indrukwekkend. Je bent uitgenodigd.

Over Florist Holland
Florist Holland is de Gerbera-specialist uit de regio Aalsmeer. Met een solide basis van meer dan 40 jaar ervaring in het veredelen en vermeerderen van Gerbera snijbloemen en potplanten. Florist Holland exporteert zaden en jonge planten naar meer dan 100 landen over de hele wereld. Elk jaar introduceert Florist Holland nieuwe en sterkere variëteiten in Gerbera snijbloemen en potplanten.