Arrow_Forward Terug naar overzicht

Florist Holland maakt entree op Spoga Gafa

Een beurs voor de tuin in de breedste zin van het woord. Dat is Spoga Gafa. Op dit evenement, dat jaarlijks in septeber wordt georganoseerd in Keulen, namen ruim 2.000 exposanten deel. Technische innovaties, trends en frisse ontwerpen worden op één locatie gedeeld met een breed bezoekerspubliek. 

Voor het eerst dit jaar nam Florist Holland deel aan dit evenement middels een stand op de POS Islands, waar bloemen en vooral veel planten de presentaties maakten. Om de bezoekers kennis te laten met Florist Holland is een veredelingspresentatie neergezet waar de verschillende processen in veredeling zijn uitgelicht van jong plantmateriaal tot eindproducten als Garvinea’s, de Gerbera voor de tuin , pot Gerbera’s uit zaad en snij Gerbera’s.

Het resultaat; een kleurrijke presentatie vol Gerbera’s.