Arrow_Forward Terug naar overzicht

Garvinea Sweet Sunset® wint award beste plant introductie

De Garvinea® Sweet Sunset wint de award voor Beste plant introductie perkgoed of potplantop de Four Oaks Trade Show. We zijn er erg trots op deze prijs te ontvangen voor de zonnige tweekleurige Tuingerbera.

Florist Holland - Award best plant introduction - Garvinea Sweet Sunset

De Garvinea Sweet Sunset is de eerste tweekleurige Garvinea®. Met zijn sterke oranje-gele bi-color en grote bloemen is deze tuinplant een blikvanger in elke tuin. De Sweet Sunset® brengt de zon direct in de tuin. Zelfs op een regenachtige dag.

 

Deze introductie van Sweet Sunset® is een voorbeeld van de innovatieve veredelings- en vermeerderingstechnieken die Florist Holland dagelijks toepast om de hoogste kwaliteit en spectaculaire kleuren te creëren in nieuwe Garvinea® soorten.

Elke dag een sensationele Sweet Sunset® in uw tuin 
De bi-color van de Garvinea Sweet Sunset® is niet het enige dat deze Gerbera zo bijzonder maakt. De indrukwekkende oranjegele grote bloemen die lijken op een zomerse zonsondergang, en de hoeveelheid bloemen die tegelijkertijd bloeien, maken deze Garvinea® tot een spectaculair aanzicht in elke tuin. Maar de Garvinea® heeft meer te bieden om van deze plant een must-have tuingerbera te maken. De Garvinea® is de enige Gerbera die geschikt is voor de tuin in het frisse West Europese klimaat. Met een bloeiperiode vanaf het vroege voorjaar tot de eerste vorst kan de plant tot l00 bloemen per jaar produceren. De prachtige grote bloemen trekken bestuivers aan en brengen uw tuin echt tot leven. Deze Garvinea® creëert elke dag een sensationele Sweet Sunset® in uw tuin.

De voordelen van de Garvinea®

  • De enige tuingerbera
  • Bloeit vanaf de lente tot de eerste vorst
  • Een plant kan tot 100 bloemen produceren
  • De grote bloemen trekken bestuivers aan en laten hun bijdrage leveren aan het ecosysteem.
  • Biologisch tuinieren wordt gemakkelijk omdat deze Garvinea® een hoge weerstand biedt tegen ziekten en plagen.

Florist Holland - Garvinea garden gerbera - Sweet Sunset