Arrow_Forward Terug naar overzicht

Succesvolle Cultivate 2018 Trade Show

Van 13 – 17 juli vond Cultivate 2018 plaats in Columbus, Ohio. De tuinbouwshow in America voor netwerken, nieuwe producten, nieuwe variëteiten, nieuwe trends en nieuwe kennis. Florist Holland nam dit jaar deel om onze volgende generatie Gerbera’s en Garvineas te presenteren; sterker en kleurrijker dan ooit.
Onze hoogtepunten van Cultivate dit jaar:

Garvinea® Sweet-serie
De Gerbera met een geweldige tuinprestatie die bloeit van het vroege voorjaar tot de eerste nachtvorst, met een hoge weerstand tegen plagen en ziekten. De Garvinea® trekt ook bijen, vlinders en andere vriendelijke bestuivers aan en is de ideale plant voor borders, decoratieve potten en pluktuinen.

Flori Line® Select mix
Het hele jaar door spectaculaire kleuren met Flori Line® Gerbera’s. De helderste kleuren op de markt bieden volop mogelijkheden om te mixen en matchen, met de nadruk op seizoenskleuren. De Florist Flori Line®-collectie is verkrijgbaar van micro tot midi tot aan de Giant.

We hebben genoten van de meeting en leuke gesprekken. Als u meer informatie wilt over onze producten of de mogelijkheden om uw bedrijf succesvoller te maken, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.