Arrow_Forward Terug naar overzicht

Purity Pollenfree: de anti-hooikoorts Gerbera

De lente en de zomer betekent voor velen een snotneus en tranende ogen: hooikoorts. Een op de vijf mensen heeft last van deze vervelende allergie. Funnyhowflowersdothat, de UK variant van Bloemenbureau Holland, heeft speciaal voor bloemenliefhebbers die last hebben van pollen een hooikoorts-vriendelijk-boeket samengesteld. Funnyhowflowersdothat hebben gekozen voor de Astrantia, Duizendblad, Roos en Leeuwenbek als perfecte anti-hooikoortsbloemen. Stuk voor stuk zeer kleurrijke boeketmengers met weinig stuifmeel.
Eén kleurrijke bloem wordt hier wel over het hoofd gezien: de Gerbera Purity. Florist Holland heeft een speciale lijn ontwikkeld van Gerbera’s zonder stuifmeel. Speciaal zodat iedereen, met en zonder hooikoorts, altijd van de Gerbera kan genieten.

Gerbera Purity Pollenfree - anti-hooikoorts-florist holland