Arrow_Forward Terug naar overzicht

Indrukwekkende Garvinea® piramide is enorm succes tijdens de BBC Garderners World Live

Tijdens de BBC Garderners World Live Florist Holland, Peter Seabrook en Fresh at Burcot Garden Centre creëerden een indrukwekkende Garvinea ® presentatie die nog niet eerder is vertoond. Samen creëerden we een piramide van 4,5m hoog en 90m2. De piramide van 90m2 was volledig ingericht met Garvinea® de eerste echte tuin van Gerbera. De spectaculaire felle kleuren van de bloemen en de grootte van de piramide maakten dit een uitzonderlijke en opvallende presentatie in de Floral Marquee.

De bezoekers van het event waren erg enthousiast. Zowel over de piramide als de Garvinea®. Tijdens de BBC Garderners World Live werden er ook Garvinea’s verkocht door het Fresh at Burcot Garvinea® team. Op de zondag, de laatste dag van het evenement, werden 800 Garvinea’s die op de piramide stonden verkocht aan bezoekers. Deze 800 stuks waren binnen een uur verkocht.

De piramide was ingericht met de Garvinea® series Sweet Surprise (paars), Sweet Memories (roze), Sweet Love (rood) en Sweet Honey (orange). De fel gekleurde bloemen maken de Garvinea® een must-have, maar de plant heeft nog veel meer sterke kwaliteiten.

De voordelen van de Garvinea®

  • De eerste echte tuingerbera.
  • Bloeiend van het voorjaar tot de eerste vorst.
  • Produceert tot 100 bloemen per plant per jaar.
  • De grote bloemen trekken bijen en vlinders aan.
  • Pluk de bloemen en zet ze binnen in een vaas. Extra voordeel: het plukken van de bloemen stimuleert de plant om meer knoppen te maken
  • Biologisch tuinieren wordt makkelijk met de Garvinea®, want deze is resistent tegen plagen en ziekten.

Garvinea-Pyramid - Florist Holland  Garvinea-Pyramid-Florist Holland

Garvinea-Pyramid-Florist Holland  Garvinea-Pyramid-Florist Holland